PROOF | change communication & employee alignment

Van shortlist naar finalist

De finalisten voor de Communicatieman/vrouw van het jaar zijn bekend. Supertrots op collega Sascha Becker die een plekje heeft bemachtigd in de finale en de strijd aangaat om de titel. Op 16 juni 2020 wordt de winnaar digitaal bekendgemaakt.

Over Sascha
Sascha is een man met een missie. Elke dag maakt hij zich vanuit zijn rol als Head of Strategy bij PROOF hard voor meer blije medewerkers. En wil hij zoveel mogelijk professionals uit Communicatie en HR met elkaar verbinden en een beweging op gang brengen. Want blije medewerkers zorgen voor blije klanten – en dat levert organisaties business value op. Meer weten over Sascha’s missie en zijn visie op het vak? Lees de 5 vragen aan Sascha hier.

Over de verkiezing
In de jaarlijkse verkiezing van Logeion worden communicatieprofessionals die een bijzondere presentatie binnen het vakgebied Communicatie hebben geleverd in de schijnwerpers gezet. Na zijn plek op de longlist werd Sascha eerst gekozen als één van de zes kandidaten op de shortlist. Na een pitch en gesprekken met de selectiecommissie werden de finalisten gekozen. De komende tijd gaat Sascha in gesprek met de vakjury. En kan het publiek tussen 1 en 12 juni op Sascha stemmen via cday.nl. Meer weten? Lees het nieuwsbericht van Logeion hier.

Veemarkt 135
1019 CC Amsterdam
The Netherlands

+31 20 521 39 80
info@proof.nl
46 New Broad Street
London, EC2M 1JH
United Kingdom

info@proof-agency.com
Keep in touch with us