PROOF | change communication & employee alignment

PROOF verwelkomt nieuwe collega Hylke Tromp

Een nieuw gezicht bij PROOF: Hylke Tromp versterkt vanaf 2 maart het team. Hiermee geeft PROOF verdere invulling aan de gerichte ambitie om op een vernieuwende manier vorm te geven aan alignment en de employee journey. Hylke is gestart als project manager. Hij heeft een achtergrond in online marketing, met ervaring in onder andere recruitment marketing en employer branding.

Wendy Bilsen, agency director van PROOF: “We zijn ontzettend blij met de komst van Hylke. Hij heeft een enorme positieve energie waar je direct blij van wordt. Hij is oprecht geïnteresseerd in ons vakgebied en altijd bezig om mensen in beweging te brengen. Dat sluit aan bij onze ambitie als bureau. We focussen ons continu op de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Daar zoeken we de juiste talenten bij die daar hun steentje aan bij willen dragen. Met het team blijven we ons dagelijks inzetten voor het versterken van de employee journeys van onze klanten.”

PROOF is een (inter)nationaal onderscheiden bureau met jarenlange ervaring in internal en employer branding. Het team werkt vanuit Amsterdam aan het creëren van alignment gedurende de gehele employee journey voor organisaties als VGZ, Stedin, Rijksmuseum, het Antoni van Leeuwenhoek, Tata Steel in Europe, MSD en CBRE.

Veemarkt 135
1019 CC Amsterdam
The Netherlands

+31 20 521 39 80
info@proof.nl
46 New Broad Street
London, EC2M 1JH
United Kingdom

info@proof-agency.com
Keep in touch with us