PROOF | change communication & employee alignment

PROOF versterkt team met Caroline van der Weijden

PROOF is blij met de komst van een nieuwe kracht: Caroline van der Weijden. Hiermee geeft PROOF verdere invulling aan de gerichte ambitie om op een vernieuwende manier vorm te geven aan alignment en de employee journey. Caroline is gestart als senior project manager. Ze heeft een achtergrond in Communicatie, PR, Marketing en Eventorganisatie. En brengt jarenlange ervaring aan bureau- én klantzijde in diverse sectoren met zich mee.

Bea Aarnoutse, managing partner van PROOF: “Als bureau willen we voorop blijven lopen in ons vakgebied. Daarom zijn we heel blij met de komst van Caroline, die daar haar steentje aan bij wilt dragen. Samen werken we verder aan het versterken van de employee journeys van onze klanten.”

PROOF is gelouterd en gelauwerd in internal branding en employer branding. Het Amsterdamse bureau werkt aan het creëren van alignment en het optimaliseren van de employee experience voor nationale en internationale organisaties als VGZ, ING, Stedin, Rijksmuseum, het Antoni van Leeuwenhoek, MSD, BAM en PARK NOW.

Veemarkt 135
1019 CC Amsterdam
The Netherlands

+31 20 521 39 80
info@proof.nl
46 New Broad Street
London, EC2M 1JH
United Kingdom

info@proof-agency.com
Keep in touch with us