PROOF | change communication & employee alignment

PROOF versterkt strategieteam met Hester van Marwijk Kooy

PROOF is blij met de komst van Hester van Marwijk Kooy. Hester is gestart als junior strateeg. Ze heeft Rechten en Bedrijfskunde gestudeerd en is geïnteresseerd om meer te leren over verandercommunicatie en alignment. Met deze stap geeft PROOF verdere invulling aan de gerichte ambitie om op een vernieuwende manier vorm te geven aan change communicatie, employee alignment en de employee journey.

Bea Aarnoutse, managing director van PROOF: ‘Fijn dat Hester ons team komt versterken. Zo bouwen we verder aan een optimale mix van collega’s die onze klanten willen helpen om hun employee experience te verbeteren. En daarmee willen bijdragen aan dat waar we in geloven: happy employees = happy customers = more business value.’

PROOF is een (inter)nationaal onderscheiden bureau met jarenlange ervaring in verandercommunicatie en employee alignment, internal en employer branding. Het team werkt vanuit Amsterdam aan het creëren van alignment gedurende de gehele employee journey voor organisaties als Albert Heijn, Eneco, Rijksmuseum, Royal FloraHolland, Tata Steel Europe, UMC Utrecht en Univé.

Veemarkt 135
1019 CC Amsterdam
The Netherlands

+31 20 521 39 80
info@proof.nl
46 New Broad Street
London, EC2M 1JH
United Kingdom

info@proof-agency.com
Keep in touch with us