PROOF | change communication & employee alignment

PROOF versterkt strategieteam met Franci Wessels

Franci Wessels versterkt als associate het strategieteam van PROOF. Franci is een sterke strateeg en heeft zowel brede nationale en internationale ervaring op het vlak van merkstrategie en positionering.

Met deze stap geeft PROOF verdere invulling aan de gerichte ambitie om op een vernieuwende manier vorm te geven aan change communicatie en employee alignment en de employee journey.

Bea Aarnoutse, managing director van PROOF: “We zijn blij met de komst van Franci. Franci is al jaren geïnteresseerd in ons vak en brengt natuurlijk veel kennis mee. We willen voorop lopen op ons vakgebied en op de juiste manier kunnen schakelen bij alle projecten die we voor onze klanten doen. Daar zoeken we de juiste talenten bij die daar hun steentje aan bij willen dragen. Met het team blijven we ons dagelijks inzetten om verandertrajecten goed te begeleiden en de employee journey van onze klanten te versterken.”

PROOF is een (inter)nationaal onderscheiden bureau met jarenlange ervaring in verandercommunicatie en employee alignment, internal en employer branding. Het team werkt vanuit Amsterdam aan het creëren van alignment gedurende de gehele employee journey voor organisaties als Albert Heijn, Eneco, HEMA, MSD, Rijksmuseum, Royal FloraHolland, UMC Utrecht en Univé.

Veemarkt 135
1019 CC Amsterdam
The Netherlands

+31 20 521 39 80
info@proof.nl
46 New Broad Street
London, EC2M 1JH
United Kingdom

info@proof-agency.com
Keep in touch with us