PROOF | internal & employer branding

PROOF vacature: junior strateeg

Dit is een foto van onze bank. Zie jij het zitten om junior strateeg te worden? Kom dan werken bij PROOF: wij helpen A-merken medewerkers aan te trekken, te binden, boeien en behouden.

Gelukkig
Ons motto is: als je buiten wilt winnen moet je binnen beginnen. Daarmee bedoelen we dat gelukkige medewerkers voor gelukkige klanten zorgen – en zo waarde creëren. En dat je dus als organisatie moet investeren in je medewerkers. Onze opdrachtgevers in binnen- en buitenland doen dat structureel. Samen met hen ontwikkelen wij dan ook al achttien jaar lang awardwinning projecten op het gebied van change communicatie, internal branding, employer branding en leiderschapscommunicatie. Van A tot Z, ofwel van strategie tot creatief concept en uitwerking daarvan. En met succes, want de teller staat nu op 110+ awards.

Schakel
Wat jij gaat doen? Een junior strateeg verdiept zich in de werelden van onze opdrachtgevers om vervolgens een strategie te ontwikkelen als antwoord op de verschillende vraagstukken die spelen. Jouw werk is heel afwisselend, want je bent ook de schakel tussen je opdrachtgevers en je creatieve collega’s. Samen met hen ontwikkel je communicatieconcepten die de strategie ondersteunen. En tussendoor? Dan draag je net als al je collega’s bij aan de zichtbaarheid van PROOF door workshops te geven of content voor social media te ontwikkelen.

Met verve
We weten pas of het klikt als we elkaar ontmoeten. Maar voor ons helpt het als je net bent afgestudeerd in bijvoorbeeld communicatie(wetenschap), (organisatie)psychologie, HR, change management of bedrijfskunde. Als je pragmatisch, flexibel en nieuwsgierig bent. En bij voorkeur ook analytisch sterk. Leergierig zijn en zowel zelfstandig als in teamverband willen werken vinden we ook een pre. Natuurlijk zijn je Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift en je durft, misschien na eerst wat te oefenen op je collega’s, je ideeën met verve te presenteren.

Voordat je het weet
Wij hebben je best veel te bieden. De meest interessante opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Boeiende projecten. Een informele en inspirerende werkomgeving in Amsterdam met allerlei soorten collega’s die van samenwerken een feestje maken: van juichende junioren tot scorende senioren. Het werktempo ligt hoog, de lijnen zijn kort en je krijgt alle ruimte voor eigen inbreng. Dus voordat je het weet ben je een strateeg met internationale ervaring.

Boekentip
Lijkt het je wat om bij ons op de bank te ploffen? Neem dan contact op met Head of Strategy Sascha Becker door een mail te sturen naar sascha@proof.nl met CV en motivatie. Hoe jij weet of je bij ons past? We hebben een tip. Over ons gedachtengoed schreef Sascha samen met collega Wenda een boek: ‘De employee journey’. Als dat je aanspreekt dan spreekt PROOF je ook vast aan.

Veemarkt 135
1019 CC Amsterdam
The Netherlands

+31 20 521 39 80
info@proof.nl
46 New Broad Street
London, EC2M 1JH
United Kingdom

info@proof-agency.com
Keep in touch with us