PROOF | change communication & employee alignment

Newsletter 2020 Q2

De kracht van een waardevol netwerk

In de eerste drie weken van corona werden we bij PROOF geconfronteerd met een abrupte teruggang van opdrachten. Ik schreef vorige week over mijn slapeloze nacht. Ik vertelde dat de drie weken voor mij een les zijn in leiderschap. Na het delen van mijn verhaal heb ik nog een les geleerd: door me kwetsbaar op te stellen, heb ik enorm veel bijzondere reacties ontvangen. De kracht van een waardevol netwerk.

Mijn slapeloze nacht van me afschrijven en de daarop volgende reacties, brachten positiviteit en energie. Ook bij het PROOF-team. Mijn collega’s vonden mijn openheid inspirerend. Samen hebben we besloten onze krachten nog sterker te bundelen en te doen waar we goed in zijn: werken aan alignment in veranderende tijden. Dat medewerkers op nummer 1 moeten staan, prediken we al jaren. Juist nu verdient dat wat ons betreft extra aandacht. Aangezien alignment begint bij inzichten, heb ik onze partner Motivaction gebeld. De afgelopen dagen heeft een team van PROOF en Motivaction samen gewerkt: samen lanceren wij nu www.coronawerkgeversonderzoek.nl.

Met de resultaten van het werkgeversonderzoek en de daarbij behorende corona engagement monitor krijgen we onder meer inzicht in hoe medewerkers zich voelen en wat ze verwachten van hun werkgever. Op basis van de resultaten kunnen wij organisaties helpen hun interne communicatie aan te scherpen en gelijktijdig na te denken over het tijdperk na corona. Ook dat laatste vraagt aandacht.

Gezond blijven en anderen helpen: dat is nu het meest belangrijk. En als professionals kunnen we samen werkgevers en medewerkers helpen. We hechten ook waarde aan jouw inzichten en ervaringen. Doe ook mee en vul de vragenlijst in. We delen uiteraard de uitkomsten en concrete inzichten.

Dank je wel en blijf bovenal gezond,

Bea Aarnoutse managing director
+31 6 21 844 402

Veemarkt 135
1019 CC Amsterdam
The Netherlands

+31 20 521 39 80
info@proof.nl
46 New Broad Street
London, EC2M 1JH
United Kingdom

info@proof-agency.com
Keep in touch with us