PROOF | change communication & employee alignment

Newsletter 2020 March

Rust, reinheid en regelmaat
We zoeken met z’n allen naar een nieuw evenwicht, nieuwe mogelijkheden en vooral naar reden voor optimisme. Lijstjes met concrete, bevlogen en vaak ook goede tips vliegen je om de oren. Heeft PROOF ook aanbevelingen voor deze nieuwe tijden? Natuurlijk, en daar kan je ons altijd voor bellen. Wij werken door. En staan voor je klaar. Maar voor deze mail stoffen we juist oeroude basale tips even voor je af. Waar de meesten van ons mee zijn opgevoed en die iedereen dus meteen in de praktijk kan brengen.

RUST
Afgelopen vrijdag was het leven nog een beetje normaal, maandag stond alles op z’n kop. Weet je nog? In de oude wereld kostten verandertrajecten gemiddeld drie jaar. Dus we zijn allemaal al indrukwekkend ver gekomen in de afgelopen week. Met vallen en opstaan komen we er ook wel. Bewaar de rust. En als je dat even niet lukt, bel ons en laat ons je helpen. Samen staan we echt sterker.

REINHEID
De antwoorden heeft niemand. Ben daar dan ook zuiver in als organisatie of als leidinggevende. We doen ons best, we houden ons vast aan adviezen van experts. En de werkelijkheid verandert per dag. Dus nee, je weet niet wat je medewerkers de volgende week kunnen verwachten. Je weet wel dat ze op jou kunnen blijven rekenen. Als je transparant met je medewerkers blijft communiceren, dan kwijt je je van een eervolle taak. Reinheid als synoniem van eerbaarheid.

REGELMAAT
De voordelen van een fysiek kantoor zijn evident als het gaat om een gedegen onderlinge structuur. Nu zijn de joggingbroeken thuis erg populair ook tijdens werktijden. Nieuwe digitale structuren als Skype en Teams liggen gelukkig voor de hand. En zoek alternatieven voor de koffiemachine. Zo houden wij vanmiddag om vijf uur onze eerste online borrel met alle collega’s van PROOF. We gaan onderzoeken of dat werkt.

Deze en meer inzichten delen wij vanaf nu graag. En wel met regelmaat. Want regelmaat houdt iedereen gezond. Straks proost heel PROOF eerst op ieders gezondheid. Namens ons allemaal dank voor de steun van de afgelopen dagen.

Blijf gezond.

Bea, Sascha en Wendy,
Namens alle collega’s van PROOF

Veemarkt 135
1019 CC Amsterdam
The Netherlands

+31 20 521 39 80
info@proof.nl
46 New Broad Street
London, EC2M 1JH
United Kingdom

info@proof-agency.com
Keep in touch with us