PROOF | change communication & employee alignment

Newsletter 2020 July

BENUT DE ZOMER EN VERBETER SAMEN MET MEDEWERKERS DE EMPLOYEE EXPERIENCE

Door de coronacrisis verandert de manier van werken, van leidinggeven, van leren en van bijvoorbeeld onboarden. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich verbonden blijven voelen en elke dag bijdragen aan het succes van je organisatie? Door niet voor medewerkers te denken, maar door ze te betrekken en samen oplossingen te ontwikkelen. En dat is precies wat we gaan doen deze zomer.

Met de Workshop Employee journey zomereditie helpen we jou om de employee experience binnen jouw organisatie te verbeteren. We maken gebruik van het employee journey model en design thinking. Uitgangspunt is dat medewerkers actief betrokken worden bij het denkproces en samen met jou oplossingen ontwikkelen voor het betreffende vraagstuk. In de workshop is plek voor 12 mensen. HR en Communicatie zijn in de lead en betrekken collega’s met verschillende achtergronden en uit alle lagen binnen de organisatie.

Tijdens een intake formuleren we de vraag waarvoor een oplossing nodig is. Je kunt een concrete vraag hebben, bijvoorbeeld hoe gaan we in de toekomst om met thuiswerken. Of algemene verbeteringen binnen de employee journey willen realiseren, bijvoorbeeld welke lessen hebben we geleerd in tijden van corona en hoe gaan we die benutten?

Mijn collega’s zijn er klaar voor en hebben zin om met jouw team een goede stap te zetten in het verbeteren van de employee experience. Wil je meer weten en aan de slag? Kijk op proof.nl/wejz of bel Wenda Bolink: 06-41815355.

Hartelijke groet en bovenal een fijne zomer,

Bea Aarnoutse managing director
+31 6 21 844 402

Veemarkt 135
1019 CC Amsterdam
The Netherlands

+31 20 521 39 80
info@proof.nl
46 New Broad Street
London, EC2M 1JH
United Kingdom

info@proof-agency.com
Keep in touch with us