PROOF | change communication & employee alignment

Op reis naar de optimale employee experience

De schaarste op de arbeidsmarkt neemt toe. Medewerkers kiezen voor een organisatie die aansluit bij hun eigen identiteit, purpose, wensen en behoeften. Om als organisatie te overleven is aandacht voor de optimale employee journey essentieel. Concrete invulling hiervan staat nog in de kinderschoenen. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Daarom is PROOF samen met HR Academy, NVP en Logeion initiatiefnemer van hét employee journey festival.

Op 10 september 2019 word je tijdens het festival in Buitenplaats Kameryck stap voor stap meegenomen in het creëren van een inspirerende employee experience tijdens de hele employee journey. Van employer branding, pre- en onboarding, tot oud-medewerkers die fan zijn geworden van de organisatie.

Het afwisselende programma met als dagvoorzitter Diana Matroos (presentator bij BNR en Buitenhof) biedt een bruisende talkshow met onder andere de CHRO en Communicatiedirecteur van Randstad, de Vice President Learning & Development van de KLM, de CHRO van de Volksbank, en de auteur van o.a. ‘De Geluksprofessor’ Patrick van Hees. Gevolgd door peer-to-peer thematafels en cases van onder meer Holland Casino, Univé, Rabobank, Eneco, Lidl, ROC Amsterdam en Philips.

HR & Communicatie: schouder aan schouder
Het Employee Journey Festival brengt HR- en communicatieprofessionals bij elkaar om samen stappen te zetten in het creëren van een inspirerende employee journey. Een optimale employee journey krijg je als HRM’er niet alleen voor elkaar. En ook niet alleen als communicatieprofessional. HR en Communicatie moeten juist schouder aan schouder samenwerken. Dus waarom niet samen een dag lang met en van elkaar leren, en elkaar inspireren?

Nieuwsgierig geworden?
Meer weten over het programma, de sprekers, cases en partners, of meteen jouw eigen festivalticket bestellen? Bekijk dan de website.

Veemarkt 135
1019 CC Amsterdam
The Netherlands

+31 20 521 39 80
info@proof.nl
46 New Broad Street
London, EC2M 1JH
United Kingdom

info@proof-agency.com
Keep in touch with us