Proof

Gezocht: stoere strateeg

Blije medewerkers zorgen voor blije klanten en zijn daarmee van onschatbare waarde voor organisaties. En omdat steeds meer organisaties daarvan overtuigd raken, zijn wij hard op zoek naar een stoere strateeg. Die heel blij wordt van bij ons werken dus.

Wie zijn wij?
Wij zijn PROOF. Een ambitieus communicatiebureau, gespecialiseerd in internal en employer branding. Wij geloven dat het binden en boeien van talent al begint ver voordat je bent aangenomen en niet eindigt als je vertrekt. Daarom werken wij met onze klanten aan alignment gedurende de hele employee journey. Onze klanten opereren nationaal en internationaal. Denk aan organisaties zoals Eneco, NN Group, ProRail, BAM, Randstad en het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Wij zijn verantwoordelijk voor strategie-ontwikkeling en uitwerking. En met trots kunnen we zeggen dat ons werk jaarlijks in de prijzen valt.

Wat doe jij?
Als strateeg combineer je de kennis die je opdoet van jouw klant en de markt waarin zijn of haar organisatie opereert, met je expertise over internal en employer branding. Dat houdt in dat jij weet wat nodig is om de door de klant gewenste verandering te realiseren. Samen met het creatieve team zet je vervolgens de ontwikkelde strategie om in impactvolle communicatie.

Wie ben jij?
Jij bent een energieke strateeg die begrijpt dat succes van organisaties begint bij medewerkers. Je bent stoer en daarmee bedoelen we bij PROOF dat je geen enkele vraag van de klant uit de weg gaat: nationaal of internationaal. Je werkt minimaal vijf jaar in het communicatievak. En, heel belangrijk, je herkent je in onze missie: whatever it takes to tell a great story.

Waar kom je terecht?
Op de Veemarkt in Amsterdam word je ontvangen door zo’n 25 collega’s waar je dagelijks mee werkt, eet, lacht, deelt, leert en (als je zin hebt) borrelt in onze eigen Bar Budi. We houden van eigen initiatief en ontwikkeling. Daar krijg jij alle ruimte voor.

Reageren?
Mail een bondige reactie inclusief link naar je LinkedIn profiel naar vacature@proof.nl, ter attentie van Sascha Becker. Reacties worden vertrouwelijk behandeld.

Veemarkt 135
1019 CC Amsterdam
The Netherlands

+31 20 521 39 80
info@proof.nl
29 Throgmorton Street
London EC2N 2QP
United Kingdom

+44 207 947 4923
info@proof-agency.com
Keep in touch with us