Wie uit ons netwerk helpt ons aan nieuwe senior collega’s?


Newsletter not legible? Check out the online version.
 

Wie uit ons netwerk helpt ons aan nieuwe senior collega’s?

Bij PROOF besteden we veel aandacht en tijd aan ons eigen alignment. We zijn er namelijk ten diepste van overtuigd dat een aligned workforce zorgt voor blije medewerkers, blije klanten en blije aandeelhouders.

De laatste twee jaar hebben we intensief gewerkt aan ons eigen verhaal, onze eigen mindset, aan het versterken van ons vaste en associate team en aan ons netwerk. En dat werpt zijn vruchten af, want ook afgelopen maanden hebben we weer mooie merken aan onze klantenlijst toegevoegd: onder andere ANWB, Medisch Spectrum Twente, Stedin, het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum en Vitens kozen voor PROOF.

We zijn een netwerkbureau en ons netwerk is cruciaal. En daarom schakelen we nu ons netwerk in om ons te helpen bij het zoeken van het juiste talent. Want ons netwerk kent ons, is loyaal en weet hoe het is om met ons samen te werken. Onze voormalige opdrachtgever Cornelie de Jong heeft de afgelopen drie maanden twee net afgestudeerden geattendeerd op PROOF. En daar zijn we blij mee. Camille van de Loo voelt zich na twee maanden al als een vis in het water. Tess Barendrecht begint half april. Dank, Cornelie!

Nu zijn we op zoek naar senior versterking van ons team. We zoeken een senior projectmanager en een strategy director. Wendy Bilsen, project director en bureaumanager bij PROOF, legt uit waar ze naar op zoek is. En Sascha Becker, head of strategy, vertelt wat hij verwacht van een strategy director.

Met jouw hulp gaat het vast lukken met die nieuwe collega’s. Dank voor je moeite om met ons mee te denken, en tot ziens op de Veemarkt.

Hartelijke groet, ook namens mijn collega’s,

Bea Aarnoutse - managing partner
+31 6 21 844 402

PS Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar mensen in je eigen netwerk.

Wat zijn de stappen om te solliciteren?

Geïnteresseerd in de functie van strategy director? Mail of sms (06-55 12 45 90) Sascha Becker.

Geïnteresseerd in de functie van senior projectmanager? Mail of sms (06 - 55 13 40 62) Wendy Bilsen.

Wat PROOF kenmerkt

We zijn no-nonsense: we hebben korte lijnen, zijn pragmatisch, zeggen waar het op staat en schakelen op alle niveaus met onze klant.

We houden van tempo: we zijn pragmatisch, denken in oplossingen en werken hard.

We werken prettig samen: we zijn een team en werken ook in teams. We zijn niet van de hiërarchie en vinden het belangrijk dat iedereen tot z’n recht komt.

We zijn loyaal: loyaliteit is een groot goed bij PROOF. Loyaal naar elkaar, naar onze associates die wij zien als onze collega’s en naar onze klanten.

Wat kenmerkt ons nog meer?

Onze klanten komen graag bij ons over de vloer. En wij bij hen: we geloven in co-creatie. Collega’s Wenda en Sascha lopen ‘stage’ bij het AVL.

Work hard, play hard: we hebben een prachtige locatie en houden van een feestje. Groot of klein.

We delen onze kennis. Intern en extern. We werken momenteel aan ons vijfde boek ‘The Employee Journey’, en geven colleges bij Nyenrode en bij MindCampus.

We zijn trots op onze prijzen, want die laten zien dat we elke dag gaan voor kwaliteit.

Wat moet je weten over onze historie?

5 vragen aan founding father Luc van Beers

 
 
Whatever it takes to tell a great story
 
PROOF the alignment agency FLICKERING WALL the storytelling agency
Veemarkt 135 NL - 1019 CC Amsterdam - +31 20 521 39 80