AFTELLEN TOT 10 SEPTEMBER

 


Newsletter not legible? Check out the online version.
 

AFTELLEN TOT 10 SEPTEMBER

Nog een paar dagen en het is zover: het employee journey festival. Op 10 september verwelkomen we in Buitenplaats Kameryck in Kamerik ruim 200 Communicatie- en HR professionals. Met een gevarieerd programma komt elke deelnemer aan z’n trekken. Dagvoorzitter Diana Matroos interviewt onder meer de VP Learning & Development van KLM, de Global Head of Talent van Randstad en de General Manager van Deliveroo. Geluksprofessor Van Hees neemt ons mee in zijn wereld van (werk)geluk en verschillende sprekers geven verdieping op hun praktijkcase: het festival biedt maar liefst 8 cases en 3 workshops. Kijk voor de complete lijst met sprekers op www.employeejourneyfestival.nl. Nog geen kaartje? Ontvang tot en met 4 september een flinke korting via de PROOF-code: EJFestP2019 (vul de code in op het inschrijfformulier onder ‘Extra informatie’).

Terwijl de voorbereidingen voor het festival in volle gang zijn, verwelkomde PROOF de afgelopen periode weer een aantal nationale en internationale klanten zoals Roche, CBRE, Koninklijk Nederlands Vervoer en KPN. Weten wat PROOF voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op.

Hartelijke groet, ook namens mijn collega’s,

Bea Aarnoutse - managing director
+31 6 21 844 402

KENNIS
‘Je kunt beter duidelijk vertellen waar het op staat’. Lees het interview dat Bea had met Jolanda Sappelli, HR directeur van a.s.r., over haar vooruitstrevende HR-beleid.
Waarom bouwen aan een duurzaam werkgeversmerk niet hetzelfde is als vacatures vullen. Lees Sascha’s blog op Communication Director.
In de collegereeks ‘Strategische Communicatie’ van Nyenrode Business Universiteit neemt Bea je als één van de experts mee in de wereld van alignment. Meld je nu aan voor de start van de opleiding op 18 september 2019.
WERK Twee highlights
Stedin: Genoeg te doen bij Stedin
24/7 energie leveren aan meer dan 2 miljoen klanten en werken aan de energietransitie. Bij Stedin is meer werk dan ooit. En daar zijn veel mensen voor nodig. Om die mensen aan te trekken, ontwikkelde PROOF samen met Stedin een nieuwe employer branding campagne: Genoeg te doen bij Stedin. Lees meer over de case.
Vitens: Ons water. Jouw werk.
Het winnen, zuiveren en leveren van drinkwater kent steeds nieuwe uitdagingen. Om mensen ook in de toekomst in hun primaire levensbehoefte te voorzien, zoekt Vitens ondernemende professionals. Lees hoe Vitens samen met PROOF met ‘Ons water. Jouw werk.’ aan de versterking van haar werkgeversmerk werkt.
AGENCY LIFE
Summer drinks op ons terras.
PROOF in actie: Krijn op shoot.
BBQ’en op de Veemarkt.
Mooi bedankje voor livegang career website PARK NOW.
 
Whatever it takes to tell a great story
 
PROOF the alignment agency FLICKERING WALL the storytelling agency
Veemarkt 135 NL - 1019 CC Amsterdam - +31 20 521 39 80