PROOF | change communication & employee alignment

Werken aan alignment in 6 stappen

Iedere organisatie ambieert een aligned workforce: medewerkers die zich thuis voelen, iedere dag het beste van zichzelf geven en gedreven bijdragen aan de doelen. De medewerker heeft een sleutelpositie gekregen voor klanttevredenheid en op lange termijn de reputatie van de organisatie. Het levert dus veel op als organisaties niet alleen kijken naar wat de klant wil, maar ook weten en werken aan wat medewerkers willen. Dat besef dringt steeds meer door. Maar hoe pak je dat aan?

Meer aandacht voor de employee journey, de reis van de medewerker, biedt uitkomst. Verbind je de kennis vanuit Communicatie en HR op het gebied van internal branding, employer branding en verandercommunicatie dan zijn grote stappen voorwaarts te zetten. Marketeers zijn al jaren bezig met het in kaart brengen van de customer journey. Op basis van de analyse van de klantreis worden keuzes gemaakt, bijvoorbeeld ten aanzien van waardenproposities. De ontdekkingen die communicatie- en hr-professionals kunnen doen als de employee journey in kaart wordt gebracht, zijn minstens zo waardevol. Redeneren vanuit deze journey levert veel nieuwe inzichten op.

In deze interactieve workshop dagen we je uit om, op het grensvlak van Communicatie en HR, nieuwe vergezichten te ontdekken. Bea Aarnoutse, managing partner van PROOF en auteur van het boek Alignment 2.0 neemt je mee langs de route voor het creëren van alignment, geeft concrete handvatten en veel voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

LinkedIn_Image2

Veemarkt 135
1019 CC Amsterdam
The Netherlands

+31 20 521 39 80
info@proof.nl
46 New Broad Street
London, EC2M 1JH
United Kingdom

info@proof-agency.com
Keep in touch with us