PROOF | change communication & employee alignment

Boek: Arbeidsmarktcommunicatie van A tot Z

Medewerkers bepalen het succes van een organisatie! Een organisatie die het personeel werft en bindt, dat echt past bij haar missie, visie en cultuur, presteert aantoonbaar beter. Maar hoe doe je dat? Door te investeren in een sterk werkgeversmerk. En door te communiceren op een manier die het employer brand in al zijn facetten tot leven laat komen.

Toch is er nog (te) weinig aandacht voor dit onderwerp. In dit vakboek vind je daarom alle informatie over employer branding en arbeidsmarktcommunicatie gebundeld. Je leert wat de rol is van het werkgeversmerk, hoe je het DNA van een merk ontdekt en hoe je met communicatie een plek verovert voor het employer brand in het brein van passende (potentiële) medewerkers. En deze daardoor in beweging krijgt. Het boek is bedoeld voor zowel HR- als communicatieprofessionals en dient als aanvulling op de vakliteratuur van relevante opleidingen.

Jenny_Marcel

Jenny Hudepohl is een communicatie- en marketingprofessional met meer dan dertig jaar ervaring in verschillende functies. Zowel aan bureauzijde bij Ogilvy & Mather als aan klantzijde bij NS. Als strategy director bij TMP&CO leerde ze alles over arbeidsmarktcommunicatie en employer branding. Ze is nu werkzaam als zelfstandig strateeg voor diverse opdrachtgevers.

Marcel van der Haas is strategy consultant bij MADE BY JACK l the employer branding agency. Een communicatieprofessional met meer dan twintig jaar ervaring in employer branding en arbeidsmarktcommunicatie. Als manager arbeidsmarktcommunicatie bij KPN en als managing director bij TMP&CO, een communicatiebureau gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.

 

Arbeidsmarktcommunicatie van A tot Z is te verkrijgen via de website van onze uitgever Adfogroep voor een bedrag van € 31,95.

 

Meer weten over dit onderwerp? Of een concrete vraag voor een spreker, een workshop of om van gedachten te wisselen. Neem dan contact met ons op.

Veemarkt 135
1019 CC Amsterdam
The Netherlands

+31 20 521 39 80
info@proof.nl
46 New Broad Street
London, EC2M 1JH
United Kingdom

info@proof-agency.com
Keep in touch with us